Η εταιρεία

Realfruit από την εταιρία Πολατίδης Γεώργιος

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική και ξένη αγορά η εταιρία Real Fruit προσφέρει νωπά φρούτα εξαιρετικής ποιότητας.

Συγκεκριμένα εξειδικεύεται στον κλάδο της εμπορίας και τυποποίησης φρούτων από την πλούσια γη της Μακεδονίας και συγκεκριμένα του νομού Πέλλας.

Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στην Έδεσσα, ενώ οι αποθήκες, τα κέντρα παραλαβών και τυποποίησης βρίσκονται στην Παναγίτσα Έδεσσας. H περιοχή αυτή φημίζεται για την πλούσια αγροτική δραστηριότητα. Η ζώνη αυτή είναι γνωστή για την δυνατότητα παραγωγής της σε ποικίλα προϊόντα όπως κεράσια, μήλα, ροδάκινα, ακτινίδια, σταφύλια, κάστανα, και πολλά άλλα.

Η εταιρία μας  έχει κερδίσει ένα σημαντικό κομμάτι της ελληνικής και διεθνούς αγοράς χάρη στην μοναδική ποιότητα των φρούτων μας, ενώ όραμά μας είναι η συνεχής ανάπτυξη και εξέλιξη. Με στόχο την ικανοποίηση των πελατών και του καταναλωτή, η Realfruit επενδύει στους συνεργάτες της, τις μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες αλλά και σε σύγχρονα μέσα και μεθόδους αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομής.

Στοιχεια επικοινωνιας

Κεντρικά γραφεία
Φιλίππου 10, Έδεσσα
Τ.Κ.: 58200
Τηλ: 23810- 23237
Φαξ: 23810- 23159
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
website: www.realfruit.gr

Παναγίτσα Έδεσσας
1ο χιλιόμετρο Παναγίτσας- Έδεσσας
τ.κ: 58002
Τηλ: 23810- 34303
Φαξ: 23810- 23159

Μετάφραση

Greek Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Belarusian Bulgarian Catalan Czech Dutch English French Georgian German Hebrew Hindi Italian Lithuanian Macedonian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian Vietnamese

Fruit Gallery